top of page
ovodas-torna-budapest.png

ÓVODÁS TORNA

KIKNEK AJÁNLJUK? 

A csoportos tornát már 3 éves kortól ajánljuk kislányoknak és kisfiúknak egyaránt, hiszen a torna , mindennek az alapja. Aki szeret mozogni, szeret szuper közösségben lenni, és folyamatosan csak ugrál és ugrál otthon, akkor jó helyen van.

A TANFOLYAMRÓL

A gyerekek korosztályos igényeit maximálisan figyelembevevő torna alapú mozgásfejlesztő program adja. Az Ovis torna elsődleges célja a koordináció és az egyensúly még ügyesebbé tétele.  A változatos, ritmusos játékos feladatokon keresztül a kicsik, fiúk lányok szinte észrevétlenül fejlődnek, a könnyen értelmezhető és önállóan végrehajtható feladatokkal erősítjük és elősegítjük mentális fejlődésüket.A sportot, a mozgást élményként élik meg, a nagyon jó alapokat szerezve fejlődinek. Mentálisan és fizikailag egyaránt.Az óra célja az egészséges önbizalom kialakítása, alapköve a pozitív megerősítés és motiválás.

Amikor nagyobbak lesznek a gyerekek, úgy fokozatosan összetettebb feladatokat kapnak, amelyek célja a feladattartás, a több irányú figyelem, az  emlékezet, sorrendiség, a ritmus tartás, a tempó váltások kialakítása. Mikor elérik az iskolás kort , tudnak dönteni, melyik sportág iránt szeretnének orientálódni, aerobik, tánc, akrobatika amatőr vagy verseny szinten, de bárhova is mennek tovább igen jó alapokkal rendelkeznek majd, és tapasztalataink, hogy kiemelkedő képességekkel rendelkeznek a tanult , és elsajátított tudás által. 

A foglalkozások csoportokban, szakember vezetésével zajlanak.Az óra hossza 60 perc

MIT HOZZ MAGADDAL? 

Kényelmes sport ruha, lehet dressz, póló sort, bármi amiben jól érzed magad. Zoknit mindenképp hozz magaddal!

MIKOR VANNAK AZ ÓRÁK? 

Az órák 60 percesek és kedden/csütörtökön 17.00-18.00 óra között lehet látogatni őket. 

DTSE-orarend-2020.png
bottom of page