top of page
akrobatika-budapest-aerobic-torna.png

HALADÓ

AKROBATIKA

KIKNEK AJÁNLJUK? 

Azokat a tanulókat várjuk ide, akik már alapokkal rendelkeznek.Más rokon sportágakban versenyeznek. ( fit kid,fitnesz, műugrás) Ezt az első ingyenes órán felmérjük a gyerkőcöknél és képességeik alapján kiválasztjuk a számukra a legmegfelelőbb csoportot. A talaj torna összes elemével megismerkedhetnek és fejlődhetnek. Igény szerint lehetőség van magán órákra is amelyek a hétvégi időpontra esnek ezzel könnyítve az iskolai életet is.

A TANFOLYAMRÓL

A talaj torna összes elemével megismerkedhetnek és fejlődhetnek. Ilyen például a szaltó, flick, arábel, forverc és ezek kombinációi. Igény szerint lehetőség van magán órákra is amelyek a hétvégi időpontra esnek ezzel könnyítve az iskolai életet is.

 

Parkour:

A parkour egy olyan feltörekvő sport amelynél akadályokon keresztül jutunk el egyik helyről a másikra úgy hogy ehhez látvány elemeket kapcsolunk. Ehhez viszont szükséges a kifinomult mozgás koordináció amelyet az egyesületünkben segítünk elérni a jelentkezőknél. Biztonságos környezetben megtanulhatóak a különböző látványos elemek melyekkel a parkour világában könnyebben és gyorsabban fejlődhetnek jelentkezőink.

MIT HOZZ MAGADDAL? 

Kényelmes sport ruha, lehet dressz, póló sort, bármi amiben jól érzed magad.

Zoknit mindenképp hozz magaddal!

MIKOR VANNAK AZ ÓRÁK? 

DTSE-orarend-2020.png
bottom of page