akrobatika-budapest-aerobic-torna.png

HALADÓ

AKROBATIKA

KIKNEK AJÁNLJUK? 

Azokat a tanulókat várjuk ide, akik már alapokkal rendelkeznek.Más rokon sportágakban versenyeznek. ( fit kid,fitnesz, műugrás) Ezt az első ingyenes órán felmérjük a gyerkőcöknél és képességeik alapján kiválasztjuk a számukra a legmegfelelőbb csoportot. A talaj torna összes elemével megismerkedhetnek és fejlődhetnek. Igény szerint lehetőség van magán órákra is amelyek a hétvégi időpontra esnek ezzel könnyítve az iskolai életet is.

A TANFOLYAMRÓL

A talaj torna összes elemével megismerkedhetnek és fejlődhetnek. Ilyen például a szaltó, flick, arábel, forverc és ezek kombinációi. Igény szerint lehetőség van magán órákra is amelyek a hétvégi időpontra esnek ezzel könnyítve az iskolai életet is.

 

Parkour:

A parkour egy olyan feltörekvő sport amelynél akadályokon keresztül jutunk el egyik helyről a másikra úgy hogy ehhez látvány elemeket kapcsolunk. Ehhez viszont szükséges a kifinomult mozgás koordináció amelyet az egyesületünkben segítünk elérni a jelentkezőknél. Biztonságos környezetben megtanulhatóak a különböző látványos elemek melyekkel a parkour világában könnyebben és gyorsabban fejlődhetnek jelentkezőink.

MIT HOZZ MAGADDAL? 

Kényelmes sport ruha, lehet dressz, póló sort, bármi amiben jól érzed magad.

Zoknit mindenképp hozz magaddal!

MIKOR VANNAK AZ ÓRÁK?