top of page
aerobic-torna-es-sport-egyesület-obuda

KEZDŐ AKROBATIKA

KIKNEK AJÁNLJUK? 

Edzés heti 2 alkalommal kedd csütörtökön . A kezdő csoportban megtanulnak a gyermekek bukfencezni, kézenállni, cigánykerekezni, bógnizni mindezek mellett jelentkezőink az alap torna gyakorlásával, a helyes testtartás elsajátításával, koordináció fejlesztéssel alapozzák meg tudásukat, amivel később tovább lépnek versenyzői vagy hobbi csoportjainkba. Továbba megismerkednek a talaj torna, akrobatika mozzanataival és megszerettetjük a gyermekekkel a sportolást ami az egészséges életmódhoz elengedhetetlen. Mindezek mellett biztonságos és szeretett teljes környezetben mozoghatnak a gyermekek amely fontos szempont, a személyiségük kialakulásában.

Edző csarnokunk minden igényt kielégítő felszereltséggel rendelkezik. ( akrobatika csík, air Track, mini uram, kiegészítő szerek, gumiasztal.

 

Fiúknak Parkour:

A parkour egy olyan feltörekvő sport amelynél akadályokon keresztül jutunk el egyik helyről a másikra úgy hogy ehhez látvány elemeket kapcsolunk. Ehhez viszont szükséges a kifinomult mozgás koordináció amelyet az egyesületünkben segítünk elérni sportolóinknak. Biztonságos környezetben megtanulhatóak a különböző látványos elemek melyekkel a parkour világában könnyebben és gyorsabban fejlődhetnek a gyerekek, fiatalok.

MIT HOZZ MAGADDAL? 

Kényelmes sport ruha, lehet dressz, póló sort, bármi amiben jól érzed magad.

Zoknit mindenképp hozz magaddal!

MIKOR VANNAK AZ ÓRÁK? 

Keddenként és csütörtökönként 17.30-19.00 között

DTSE-orarend-2020.png
bottom of page