top of page
IMG_8356.JPG

D'AEROBIC & TORNA 

SPORTEGYESÜLETÜNK

TÖRTÉNETE

A D'AEROBIC és Torna Sportegyesület elnöke Dóczi Dorottya többszörös magyar bajnok, Európa és Világkupa ezüst érmes versenyző, számos nemzetközi verseny győztese. A nemzetközi FIG Akadémia diplomával rendelkező edző,(Nemzetközi Torna Szövetség edző akadémiája) aerobik oktató, sportedző. magas kvalitású nemzetközi bíró.

A Vasas Sc Aerobic és Fitnesz szakosztály igazgatója volt 22 éven át, a szakosztály megalapítója (1998) Rengeteg eredmény és sok sok gyermek járt hozzá, megismerkedhettek az aerobiksport, fitnesz , torna és akrobatika rejtelmeivel, rengeteg hazai és nemzetközi sikereket értek el tanítványai. Csodálatos közösségben nevelkedtek, felnőttként is büszkék lehetünk rájuk, tanítványai magánemberként is megállják helyüket a nyagyvilágban !

 

2016-ban megalapította saját egyesületét, és elmondható, hogy az értékeket amiket megvalósított , létrehozott, már saját egyesületében képviseli, adja át a jövő nemzedékének a sportban. Mindenkire büszkék vagyunk, most már az amatőr mozogni vágyó kisfiúk és kislányok is megtalálják helyüket ebben a kiváló közösségben! Értéket teremtünk, szeretjük a gyerekeket, fiatalokat a családokat, akik elköteleződnek iskolánk iránt.

A D'AEROBIC és Torna Sportegyesületben már 4 éves kortól a kislányok és kisfiúk jelentkezését várjuk a minden igényt kielégítő edzéscsarnokunkban Óbudán szép környezetben, kiváló parkolási lehetőséggel várjuk a minden nap, a mozogni vágyókat.

 

Nem csak élsport szerűen sportolhatsz mozoghatsz a saját kedvedre, hogy egészséges, csinos, erős legyél ! A legkisebbeknek ovis torna a közkedvelt, ami játékos torna, tánccal egybekötve.Fejleszti a mozgáskoordinációt.Megszerettetjük a kicsikkel a mozgás örömét, olyan alapokat kapnak tőlünk, hogy minden sportágban megállják majd a helyüket.

 

Amatőr és verseny aerobik mellett , a Hip Hop csoportokat is beindítjuk, Tánc Tanárunk gyógypedagógiai tudása mellet, őrületesen táncol, szakmailag, pedagógiailag is magas szintet képvisel, már 5 éves kortól bekapcsolódhatnak a kiscsoportba, de természetesen a nagyokról sem feledkezünk meg, nekik is külön csoportot indítunk. A tehetséges, és versenyzést igénylő gyerekeknek lehetőségük lesz megmutatni tudásukat a különböző hazai, és nemzetközi versenyeken.

Aerobikban kezdő szinten , közép haladó és haladó szinten vannak csoportokban a gyerekek, természetesen korosztályokra bontva..A kezdők heti 2x illetve 3x edzenek, jó hangulatban, közösségben. Az akrobatika, és balett képzés be van építve az edzésbe. Kiváló szakembereink Ott Viktor Rómeó, Boldizsár Blankát az aerobik, és torna illetve a Ritmikus Gimnasztika világából ismerheti. A legjobb kezekben lesznek gyermekeitek, pozitív, kitartó, és mindenek felett boldog gyermekek lesznek nálunk, életre szóló barátságokat kötnek.

 

A nagy kedvenc még az Akrobatika , ahol elsajátíthatják a teljesen kezdők is a torna alapjait. Fiúk lányok egyaránt. Heti 2x illetve a hétvégén is lehetőség van , aki szeretne megtanulni szaltózni, cigánykerekezni , vagy akár csak újdonságot tanulni, és elősegíteni más sportágának fejlődését. Boros Norbert és Kiki ( Ott Viktor Rómeó ) gondoskodik a jó hangulatról is. 

 

Rengeteg bemutatón, fellépésre kapunk meghívást, ahol kicsik nagyok bemutathatják tudásukat, ezzel fejlődik elődadásuk, magabiztosságuk. Óvodákkal , iskolákkal és az Óbudai önkormányzattal is jó kapcsolatot ápolunk, természetesen tehetség kutatást is végzünk.

 

Nyáron elengedhetetlenek az általános, a tánc, akrobatika aerobik amatőr és hip hop táboraink. Az iskola végeztével várjuk kicsiket nagyokat egy nagy kalandra, heti turnusokban betekintést nyerhetnek a tornasport rejtelmeibe.Sokat mozgunk, játszunk nevetünk, egészségesen táplálkozunk.Az egész nyár folyamán lehetőség nyílik gyereknek, hogy ellátogassanak hozzánk a D'AEROBIC és Torna Sportegyesület Nyári táboraiba.

 

Természetesen a szülőkről sem feledkezünk meg. Lehetőség van a reggeli, délelőtti órákban csoportos óra edzésekre, ahol Boldizsár Blanka várja szeretettel a mozogni vágyó Anyukákat, Apukákat, hiszen a D'AEROBIC TSE -ben fontos az egészség, a mozgás és a CSALÁD ami az élet legfontosabb közössége. A D'AEROBIC és Torna Sportegyesületben valóban mindenki egy családban érezheti magát kiváló közösségben, egészségben, és szeretetben.

Oktatóink

RÓLUNK: 

OKTATÓINK

Dóczi.Dorottya.JPG

48 éves vagyok, 2 gyermek boldog édesanyja vagyok. A D'AEROBIC és Torna Sportegyesület elnöke vagyok, többszörös magyar bajnok páros kategóriában, Európa és Világkupa ezüstérmes versenyző Sportaerobikban. Vezető edző, és magasan kvalifikált nemzetközi bíró vagyok.
15 éven keresztül a versenyzés mellett aerobik oktatóként is dolgoztam, illetve szakmai vezetőként tevékenykedtem a leg elismertebb fitnesz klubokban. A Vasas Sc szakosztály igazgatója voltam 22 éven át, a szakosztály megalapítója vagyok. (1998) 2016 -ban létrehoztam saját egyesületemet a D’AEROBIC és Torna Sportegyesületet, ahol amatőr és élsport szinten is sportolhatnak a gyermekek már 3 éves kortól. Rengeteg hazai és nemzetközi sikereket értek el tanítványaim, Európa Bajnokságon, Világbajnokságon, Világjátékokon. Még is a legbüszkébb a közösségre vagyok, amit létrehoztam, egy családként több generációnak is átadom kollégáimmal a sport szeretetét, értéket képviselek, amivel tisztességes, kitartó, sikeres fiatalokká válnak tanítványaim, akik megállják magánemberként is a helyüket a nagy betűs életben. Óbuda szívében 1037. Budapest, Kunigunda útja 60. E csarnokban található a minden igényt kielégítő edzőcsarnokunk. Légy részese egy csodálatos közösségnek, szerezz életre szóló barátságokat! Légy egészséges, sportos, és jobban élvezed, és
értékeled majd az élet szépségeit.

 

Mindenkit szeretettel várunk, aki csak mozogni szeretne, akrobatikázni,
hip hop ozni, vagy akár az élsportban szeretne eredményeket elérni!

Dóczi Dorottya

D'Aerobic TSE Elnök

IMG_9564.JPG

BOLDIZSÁR BLANKA

D'Aerobic TSE Edző

Boldizsár Blanka vagyok, 3 éves korom óta ritmikus gimnasztikáztam, 5 évesen kezdtem a versenyzést. Teljesen elvarázsolt a sport világa, már kisgyermekként eldöntöttem, hogy válogatott sportoló szeretnék lenni. 10 éves koromtól az utánpótlás, 14 évesen a junior válogatott tagja lettem, majd a felnőtt válogatott tagjaként is képviselhettem hazámat világversenyeken. 18-szor szereztem magyar bajnoki címet ritmikus gimnasztika pályafutásom során (utánpótlás,junior és felnőtt
korosztályban) és rengeteg nemzetközi versenyen értem el dobogós helyezést. 2019 szeptemberében részt vettem a bakui világbajnokságon, ez volt az utolsó szőnyegre lépésem világversenyen. Decemberben sportágat váltottam és táncosként folytatom az élsportot. Emelett elkezdtem az edzősködést a D’AEROBIC és Torna Sportegyesület aerobic szakosztályában és szeretném minél több gyermeknek átadni a spotban szerzett tapasztalataimat, tudásomat, megszerettetni velük a sportolást, hogy a későbbiekben is életük részévé váljon a mindennapos mozgás. Jelenleg az Elte első éves joghallgatója vagyok. Magyar mellett németül, oroszul és angolul beszélek. Sok szeretettel várom/várjuk a sportolni vágyó kicsiket és nagyokat az edzéseinken!

meszoly-fanni-ritmikus-sportgimnasztika.

MÉSZÖLY FANNY

Ovis Torna Edző

Mészöly Fanny vagyok, 4 évesen kezdtem el Ritmikus Gimnasztikázni, amit 15 éves koromig versenyszerűen űztem. Büszkén mondhatom, hogy Európa Bajnokságon is részt vettem 2009-ben a junior szalag csapattal. 

Miután egészségügyi okok miatt 15 évesen abba kellett hagynom a sportágat, hobbi szinten nevelő egyesületemnél kisgyerekekkel kezdtem el dolgozni, majd 2017-től a Kertvárosi SE-nél kaptam edzői állást, ahol sok tapasztalatot gyűjtöttem. Közben Divattervezőként diplomáztam a Metropolitan Egyetemen,

2018-ban szereztem sportedzői szakképesítést, illetve ebben az évben egy professzionális sminktanfolyamot is. A sport által megszerzett tapasztalatomat és tudásomat szeretném átadni a gyerekeknek. :)

Éppen ezért csatlakoztam a D'AEROBIC TSE-hez!

IMG_9921.JPG

REGDÁNSZKI LUCA

Hip Hop Edző

"A gyermek olyan, mint egy pillangó a szélben. 

Néhány magasabbra tud repülni, mint mások, de mindegyik a legjobb tudása szerint repül.

Miért is hasonlítanád össze őket?

Mindegyik más.

Mindegyik különleges.

Mindegyik gyönyörű"

 

A tánc és a zene mindig is nagy szerepet játszott az életemben. Kiskorom óta táncolgattam otthon. 9 évesen kezdtem el versenyszerűen táncolni. Sporttánc és akrobatikával kezdtem, majd egyesületen belül több táncstílussal megismerkedtem, mint például jazz, balett, kortárs, Rock N' Roll és Hip Hop. Számos versenyen részt vettem országon belül és külföldön is. Minden évben részt vettünk a csapattal Európa Bajnokságon és Világbajnokságon. Többnyire első helyezéssel vagy dobogós eredménnyel végeztünk. 2014-ben vált a tánc hobbivá és szenvedéllyé. Folyamatosan képzem magam, minél több táncórára ellátogatok, mert úgy gondolom a tanulás és a fejlődés egy életen át tart. Lehetőségem volt több híres táncostól tanulni, például a példaképemtől is, Kirsten Dodgen-től. 

Számomra a legfontosabb, hogy a tánc élvezhető, elég szabadságot adó hobbi legyen. HAVE FUN! MERJ! KÉRDEZZ! FEJLŐDJ!

IMG_6016.JPG

OTT VIKTOR RÓMEÓ

Akrobatika • Torna • Aerobik edző

Ott Viktor vagyok, 25 éves, az egri Eszterházy Károly egyetem hallgatója, okleveles sportedzői diplomával rendelkezem. A torna sport meghatározó szerepet töltött be az életem során, ezért is szerettem volna mindig is hivatásként választani a sportot.

Három eves koromban a KSI-SE szakosztályában kezdtem szertorna pályafutásom, ahol 17 évig sportoltam és sok szép eredményt értem el. Válogatott tornász es többszörös Magyar bajnok vagyok egyéniben, és szerenkénti bajnokságokon is a dobogó legfelső fokára állhattam. Kedvenc szereim a nyújtó és a talaj. 

2011-ben már edzőm irányításával együtt foglalkoztam ifjú tornászokkal, kiscsoporttal majd a későbbiek folyamán egyre nagyobb teret kaptam mint edző, ami nagyon megtetszett. Később ismerkedtem meg a sportaerobikkal, ahol élversenyzőként, válogatottként a mai napig is sportolok. Edzőként is most már a D’AEROBIC és Torna Sportegyesületeben dolgozom, az amatőr akrobatikától az élversenyzőkig. Rövid aerobik pályafutásom alatt Magyar Kupa és Magyar Bajnokságon érmeket nyertem, számos nagy nemzetközi versenyen dobogóra állhattam. Képviseltem Magyarországot egyéni és páros kategóriában Európa , és Világbajnokságon szép sikerrel. Több nemzetközi versenyen érmeket szereztem egyéni és páros kategóriában egyaránt. Szeretem a gyerekeket, szeretném átadni minden kisgyermeknek amire engem megtanított a sport. Kitartás, fegyelem, pozitív életérzés, jó közösség, életreszóló barátok.Fontos számomra, hogy mindegyik gyermek megkapja ugyan azt a fajta pozitiv hatást a sportban amely a kesöbbiek folyaman meghatarozó szerepet tolt be az életükben.

boros-norbert-aerobic-sport-torna-egyesu

BOROS NORBERT

Akrobatika 

Gyerekként szertornáztam, mindig is életem része volt a mozgás. Sikereimet sportaerobikban, és fitnesz versenyzőként értem el. Belekostólhattam a cirkuszi életbe, légiakrobataként magyar színházakban dolgoztam, és a híres Cirque du Soleil -ben is felléptem. Jelenleg testnevelő tanárként dolgozom, és itt a D'AEROBIC TSE -ben adom át torna , akrobatika tudásomat minden kezdő és haladó kisgyermeknek. Nem fogod megbánni ha el jössz hozzám, garantáltan jól érzed magad, és megtanulsz szaltózni, akrózni. 🤸‍♂️

 

Legfőbb eredményeim :

Sportaerobik -i

6 x Magyar Bajnok

Tokio Aerobik világ kupa 2. helyezés. Világbajnokságon 2. helyezés

Fitnesz Man versenyeken:

3 x Magyar Bajnok

2001 Budapest Europa Bajnokság 1. hely

2001 Stockholm Világbajnokság. 1. hely

2002 Kiev Európa Bajnokság 1. hely

bottom of page