top of page

Bemer Terápia, teszt kezelés! Egyesületünkben a D'AEROBIC TSE -ben fontos mindenki egészsége!



2 éve már, hogy Dóczi Dorka az egyesület elnöke , vezető edzője megismerkedett a Bemer terápiával. Azonnal eldöntötte, hogy mindenképp kiszeretné próbálni a terápiát, segíteni a gyerekeknek , családoknak. A terápia segít a sportolóknak, mind az amatőr, mind az élsportolóknak, hiszen a nagy terhelés igénybe veszi a testüket, és a megelőzés, az azonnali rehabilitáció hatalmas segítség a kisebb nagyobb sérülések regenerálódásában. A bemer kezelések által a versenyző nagyon hamar , akár azonnal vissza tud állni a munkába, készülni a hazai és nemzetközi versenyekre.

Dorka rengeteg tapasztalattal rendelkezik, most már több mint 2 éve használja, és átadja mindenkinek a Bemer terápia által szerzett tudását, minden pozitív hatását .Dorka hivatalos Bemer partner , a gép használatról, a terápiáról , a gép vásárlásról, bérlésről felvilágosítást ad mindenkinek, aki megszeretne ismerni egy forradalmian új módszert a mikro keringés javítására, ami nem csak a sportolóknak hanem mindenkinek egy hatalmas lehetőség a saját , a családja, szeretteinek az egészsége megőrzésében.

E mailben , vagy telefonon lehet konzultációra jelentkezni időpontot egyeztetni.


És most ismerkedjetek meg a Bemer terápiával egy kisfilm által.


Forradalmi újítás az orvoslásban!

A D'AEROBIC és Torna Sportegyesület segít minden érdeklődőnek aki szeretné megismerni a Bemert! Bemer , Change your Life !


És még nincs vége, olvassatok a cég másik forradalmi újításáról !


Ember és ló - Eegy sajátos kötelék

A lova öröm és inspiráció forrása. Ön bizonnyára mindent megtesz, hogy ez garantáltan így legyen, hisz csak akkor lesz Ön is nyugodt. Mindenki maga felelős lova gondozásáért és egészsége mindennapi megőrzéséért. Az új Bemer Veterinary Line ebben segíti Önt, olyan készülékekkel, melyek a lovassportok igényeire lettek precízen hangolva.



További info : https://dorottya-doczi.bemergroup.com/hu





Comentários


bottom of page